Politique d'expédition

Bezorging en levertijden

Bij House of Koko staan handwerk, lokaal ondernemerschap, creativiteit en duurzaamheid centraal. Make to order (MTO), op bestelling gemaakt, is een bedrijfsproductiestrategie die wij stimuleren. Het is een productieproces waarbij de productie van een artikel pas begint nadat een bevestigde klantorder is ontvangen.

Vanuit het House of Koko atelier in Vlaardingen sturen wij bestellingen naar onze klanten vanuit een kleine voorraad. Dit kan betekenen dat een deel van onze producten een levertijd kan hebben van circa 3-6 werkdagen. Bij een afwijkende levertijd staat dit vermeld op de productpagina.

- Nederland:
De verzendkosten binnen Nederland zijn €4.95. 
Bestellingen boven de € 20.00 worden kosteloos verzonden. 

- Belgie en Luxemburg:
De verzendkosten zijn €7.50.
Bestellingen boven de € 35.00 worden kosteloos verzonden. 

- Duitsland, Italie, Frankrijk:
De verzendkosten naar Duitsland zijn € 14.00
De verzendkosten naar Italie zijn € 21.50
De verzendkosten naar Frankrijk zijn € 19.90


Onze koeriers bezorgen 5 dagen per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Onze kokedamas worden speciaal met Packs verzonden, zij houden de pakketten de gehele tijd rechtop zodat ze in goede staat aan zullen komen. 

Mocht je niet thuis zijn wordt allereerst geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken wordt een ‘niet thuis bericht’ achtergelaten in jouw brievenbus en kun je een nieuw aflevermoment uitkiezen.

Middels Track en Trace die je via mail ontvangt kan je jouw bezorging volgen.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods