B2B Nederland

HANDGEMAAKT EN MADE-TO-ORDER
Bij House of Koko staan handwerk, lokaal ondernemerschap, creativiteit en duurzaamheid centraal. Make to order (MTO), op bestelling gemaakt, is een bedrijfsproductiestrategie die wij stimuleren. Het is een productieproces waarbij de productie van een artikel pas begint nadat een bevestigde klantorder is ontvangen. Vanuit het House of Koko atelier in Wateringen sturen wij bestellingen naar onze retailers vanuit een kleine voorraad op basis van prognoses per maand. In de praktijk kan dit betekenen dat een deel van onze producten een levertijd kan hebben van circa 2-3 weken.


EEN BESTELLING PLAATSEN
Een bestelling plaatsen kan op verschillende manieren:

1. De B2B Webshop
Bestel onze producten direct via de B2B Webshop.

2. De Dropshipping Webshop
Exclusief voor onze winkel-retailers bieden wij Dropshipping Service aan via de dropshipping webshop. Deze service geldt alleen voor winkels die onze kokedamas gedurende het gehele jaar in de fysieke winkel aanbieden.
Vraag een activatie van een dropshipping account voor uw winkel aan via dropshipping@houseofkoko.eu

3. Orderchamp 
Bestel onze producten op het digitale inkoopplatform Orderchamp. Door je via deze link aan te melden, ontvang je €150,- shoptegoed & voegen wij jouw account toe aan onze Klantengroep waarbij standaard 12% korting geldt.

Op Orderchamp profiteer je verder van:
- €150,- shoptegoed bij inschrijving
- Gratis verzending boven de €250,-
- Betalen na levering: 30 tot 60 dagen later
https://www.orderchamp.com/store/house-of-koko/signup

4. Per mail of Whatsapp Business
Stuur ons een mail (info@houseofkoko.eu) of bericht via de Whatsapp Winkel om uw bestelling door te geven. 

___________________________________________________________________

 

ADVIES VERKOOPPRIJS

Kokedamas

Wholesale Price

Retail Price

VAT
(in NL)

Factor

Items per box

Items per mixed tray

Small

€ 7,50

€ 16,50

21 %

2.2

25

5x5

Large

€ 13,50 / € 15,50

€ 29,95 /

€ 34,95

21 %

2.2

18

4x4

Respecteer alstublieft onze aanbevolen verkoopprijzen. Zo zorgen we voor gelijke prijzen op al onze verkooppunten. 

Wij adviseren en vragen u altijd om onze producten op voorraad te houden. Wij hanteren een minimale bestelhoeveelheid ipv een minimale bestelbedrag. Voor de eerste bestelling en nabestellingen zijn dit 25 stuks kokedama small of 18 stuks kokedama large.

Mix & match en stel uw favoriete mix samen voor in uw winkel. Onze kokedamas worden zorgvuldig verpakt en verzonden in een op maat gemaakte kartonnen doos. 

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Indien u na bevestiging van uw bestelling wijzigingen wilt doorvoeren dient u per mail contact op te nemen met info@houseofkoko.eu

VERZENDKOSTEN, HANDLING & EMBALLAGE
Alle wholesale prijzen in de B2B webshop zijn inclusief BTW en exclusief €6,74 verzendkosten per kokedama doos (25 stuks small / 16 stuks large) en €5,00 handling & emballage per order. Franco verzending in Nederland vanaf twee kokedama dozen. Bij Orderchamp en de Dropshipping Webshop zijn de verzendkosten, handling & emballage inbegrepen in de inkoopprijs. 

FACTUREN
U ontvangt een aparte factuur voor de administratie bij elke wholesale / dropshipping bestelling via de B2B / Dropshipping webshop. 

RECLAMATIONS
Ondanks zorgvuldige behandeling beschadigde producten of een incomplete order ontvangen? Graag ontvangen we de feedback inclusief foto's/video's van het product en/of de verpakking binnen 2 werkdagen via info@houseofkoko.eu

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods